Poke-salaattia ja rapeita tortillalettuja
Hae
Suodattaa
Poke-salaattia ja rapeita tortillalettuja
Bookmark
23 / 101

Poke-salaattia ja rapeita tortillalettuja

Poke-salaattia ja rapeita tortillalettuja
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1473 kJ / 352 kcal
Fett / Rasva: 17.7 g
Protein / Proteiini: 7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.9 g

Ainekset 10 annokselle

  • 7-8 tortillalettua
  • kasviöljyä friteeraukseen
  • 40 g kuivattua kvinoaa
  • 250 g tuoretta tonnikalaa (sashimilaatua)
  • 1/2 kurkku
  • 1/2 avokado
  • 5 keltaista miniluumutomaattia
  • 100 ml Kikkomanin Poke-kastiketta
  • muutama maustekirvelin lehti
  • 1/4 granaattiomenaa (siemenet)

Valmistusohje

Leikkaa tortillaletuista 30 soikeaa lettua, friteeraa letut kasviöljyssä 160–170 asteessa ja anna jäähtyä. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Taputtele tonnikala talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa kuutioiksi. Huuhtele kurkku ja poista avokadosta kuori ja kivi. Pilko kurkku ja avokado pieniksi kuutioiksi. Huuhdo ja lohko tomaatit.

Sekoita kulhossa keskenään tonnikala, kurkut, avokado ja Poke-kastike. Aseta friteeratut tortillaletut lautasille ja nosta päälle salaattia ja tomaattilohkoja. Koristele kirvelin lehdillä ja granaattiomenan siemenillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1473 kJ / 352 kcal
Fett / Rasva: 17.7 g
Protein / Proteiini: 7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.9 g

Ainekset 10 annokselle

  • 7-8 tortillalettua
  • kasviöljyä friteeraukseen
  • 40 g kuivattua kvinoaa
  • 250 g tuoretta tonnikalaa (sashimilaatua)
  • 1/2 kurkku
  • 1/2 avokado
  • 5 keltaista miniluumutomaattia
  • 100 ml Kikkomanin Poke-kastiketta
  • muutama maustekirvelin lehti
  • 1/4 granaattiomenaa (siemenet)