Poke-kulho rapealla kanalla

kokonaisaika 27 min
15 min esivalmistelut
12 min valmistus

Ainekset

4 annosta
200 g
sushi- tai jasmiiniriisiä
1 
punasipuli
50 ml
väkiviinaetikkaa
50 ml
vettä
50 ml
sokeria
4 
broilerin rintafileetä
3 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
curryjauhetta
1 
kananmuna kevyesti vatkattuna
 ½ 
pieni suippokaali
2 
avokadoa
200 g
edamame-papuja (kuorittuja pakasteena)
1 
limetti

Valmistus

Vaihe 1

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.

Vaihe 2

Lohko sipuli. Kiehauta vesi, etikka ja sokeri kattilassa, nosta sipulilohkot kattilaan ja anna kiehua hiljalleen minuutin ajan. Sammuta liesi ja anna sipulilohkojen hautua keitinvedessä vähintään 15 minuuttia.

Vaihe 3

Hakkaa broilerin rintafileet lihanuijalla tasaisiksi 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Pyörittele fileet vehnäjauhoissa ja mausta suolalla, pippurilla ja curryjauheella. Pyörittele fileet sen jälkeen kevyesti vatkatussa kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa.   Paista leivitettyjä rintafileitä molemmin puolin n. 5 minuuttia. Nosta kypsät fileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Leikkaa fileet siivuiksi. 

Vaihe 4

Keitä edamame-papuja vedessä minuutin ajan. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon Kikkomanin Poke -kastike. Leikkaa avokadot siivuiksi. 

Vaihe 5

Nosta kulhoihin riisin päälle kaalisuikaleita, avokadosiivuja, edamame-papuja, pikkelöityjä sipulilohkoja ja kanasiivuja.  Tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke -kastiketta ja limettilohkoja. 

Resepti-ID: 110

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.

Lohko sipuli. Kiehauta vesi, etikka ja sokeri kattilassa, nosta sipulilohkot kattilaan ja anna kiehua hiljalleen minuutin ajan. Sammuta liesi ja anna sipulilohkojen hautua keitinvedessä vähintään 15 minuuttia.

Hakkaa broilerin rintafileet lihanuijalla tasaisiksi 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Pyörittele fileet vehnäjauhoissa ja mausta suolalla, pippurilla ja curryjauheella. Pyörittele fileet sen jälkeen kevyesti vatkatussa kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa.   Paista leivitettyjä rintafileitä molemmin puolin n. 5 minuuttia. Nosta kypsät fileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Leikkaa fileet siivuiksi. 

Keitä edamame-papuja vedessä minuutin ajan. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon Kikkomanin Poke -kastike. Leikkaa avokadot siivuiksi. 

Nosta kulhoihin riisin päälle kaalisuikaleita, avokadosiivuja, edamame-papuja, pikkelöityjä sipulilohkoja ja kanasiivuja.  Tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke -kastiketta ja limettilohkoja. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.