
27 / 101
Poke-broilerilla täytetyt patongit

Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
90 min
899 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva:
7.2 g
Protein / Proteiini:
11.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
24.2 g
Ainekset 10 annokselle
- 30 kirsikkatomaattia
- 400 g broilerin rintafileetä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 2 rkl kasviöljyä
- 150 ml Kikkomanin Poke-kastiketta
- 10 minipatonkia
- 4 rkl oliiviöljyä
- 50 g rucolasalaattia
Valmistusohje
Huuhdo tomaatit, nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille ja kuivata 120 asteessa (kiertoilmalla 100 asteessa) n. 90 minuuttia.
Taputtele broilerin rintafileet talouspaperilla kuiviksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista kasviöljyssä molemmin puolin. Leikkaa broilerinfileet sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja sekoita broileripalat ja Kikkomanin Poke-kastike keskenään.
Halkaise patongit ja paista hetken aikaa oliiviöljyssä leikkauspinta alaspäin. Huuhtele ja puhdista rucola. Täytä patongit rucolalla, Poke-broileripaloilla ja uunissa kuivatuilla tomaateilla. Raasta halutessasi päälle parmesaanijuustoa ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
90 min
899 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva:
7.2 g
Protein / Proteiini:
11.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
24.2 g
Ainekset 10 annokselle
- 30 kirsikkatomaattia
- 400 g broilerin rintafileetä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 2 rkl kasviöljyä
- 150 ml Kikkomanin Poke-kastiketta
- 10 minipatonkia
- 4 rkl oliiviöljyä
- 50 g rucolasalaattia