Hae
Suodattaa
Poke bowl mustalla sitrusriisillä ja lohella
Bookmark
4 / 49

Poke bowl mustalla sitrusriisillä ja lohella

Poke bowl mustalla sitrusriisillä ja lohella
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
2265 kJ / 541 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 200 g mustaa jasmiiniriisiä

• 4 palaa tuoretta lohta (80 g/pala)

• 170 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

• 16 retiisiä

• 160 g vihreitä herneitä

• 20 vihreää parsatankoa

• 10 ml oliiviöljyä

• 20 g voita

• 1 limetti

• 80 g punakaalia

• 200 g keltaisia kirsikkatomaatteja

 

Valmistusohje

Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisi kypsennyksen jälkeen ja lisää 60–80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Paista lohenpalat kummaltakin puolelta. Kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta (n. 2–3 tl kullekin lohenpalalle). Kypsennä vielä noin 1 minuutin ajan.

Suikaloi kaali. Mausta suolalla ja limetinmehulla.

Pese parsat ja leikkaa pois kovat päät. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla. Lisää parsat pannulle ja kypsennä minuutin ajan. Lisää 40 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä vielä muutaman minuutin ajan.

Kypsennä herneet suolalla maustetussa vedessä.

Halkaise retiisit. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla ja lisää retiisit pannulle. Halkaise kirsikkatomaatit.

Lisää lautaselle ensin riisi ja sen jälkeen kaali, herneet, parsa, lohi, retiisit ja tomaatit.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
2265 kJ / 541 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 200 g mustaa jasmiiniriisiä

• 4 palaa tuoretta lohta (80 g/pala)

• 170 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

• 16 retiisiä

• 160 g vihreitä herneitä

• 20 vihreää parsatankoa

• 10 ml oliiviöljyä

• 20 g voita

• 1 limetti

• 80 g punakaalia

• 200 g keltaisia kirsikkatomaatteja