Poke bowl mustalla sitrusriisillä ja lohella

kokonaisaika 35 min
35 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
200 g
mustaa jasmiiniriisiä
4 
palaa tuoretta lohta (80 g/pala)
16 
retiisiä
160 g
vihreitä herneitä
20 
vihreää parsatankoa
10 ml
oliiviöljyä
20 g
voita
1 
limetti
80 g
punakaalia
200 g
keltaisia kirsikkatomaatteja
Ravintosisältö (per annos): 2265 kJ  /  541 kcal

Valmistus

Vaihe 1

Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisi kypsennyksen jälkeen ja lisää 60–80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Vaihe 2

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Paista lohenpalat kummaltakin puolelta. Kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta (n. 2–3 tl kullekin lohenpalalle). Kypsennä vielä noin 1 minuutin ajan.

Vaihe 3

Suikaloi kaali. Mausta suolalla ja limetinmehulla.

Vaihe 4

Pese parsat ja leikkaa pois kovat päät. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla. Lisää parsat pannulle ja kypsennä minuutin ajan. Lisää 40 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä vielä muutaman minuutin ajan.

Vaihe 5

Kypsennä herneet suolalla maustetussa vedessä.

Vaihe 6

Halkaise retiisit. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla ja lisää retiisit pannulle. Halkaise kirsikkatomaatit.

Vaihe 7

Lisää lautaselle ensin riisi ja sen jälkeen kaali, herneet, parsa, lohi, retiisit ja tomaatit.

Resepti-ID: 1004

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta riisi kypsennyksen jälkeen ja lisää 60–80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Paista lohenpalat kummaltakin puolelta. Kaada päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta (n. 2–3 tl kullekin lohenpalalle). Kypsennä vielä noin 1 minuutin ajan.

Suikaloi kaali. Mausta suolalla ja limetinmehulla.

Pese parsat ja leikkaa pois kovat päät. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla. Lisää parsat pannulle ja kypsennä minuutin ajan. Lisää 40 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta ja kypsennä vielä muutaman minuutin ajan.

Kypsennä herneet suolalla maustetussa vedessä.

Halkaise retiisit. Kuumenna 10 g voita paistinpannulla ja lisää retiisit pannulle. Halkaise kirsikkatomaatit.

Lisää lautaselle ensin riisi ja sen jälkeen kaali, herneet, parsa, lohi, retiisit ja tomaatit.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.