
7 / 162
Pinaattia seesamikastikkeen kanssa

260 kJ / 62 kcal
Fett / Rasva:
2.8 g
Protein / Proteiini:
2.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g pinaattia
- 1 tl kasviöljyä
- muutama siivu keltaista paprikaa (vedessä kiehautettuna)
- muutama kirsikkatomaattiviipale
- Kikkomanin Seesamin kastike
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Kiehauta pinaatti nopeasti ja huuhtele välittömästi kylmän veden alla. Purista vesi pois pinaateista. Nosta jokaiselle lautaselle ruokalusikallinen pinaattia ja koristele paprika- ja tomaattisuikaleilla. Tarjoa kylmänä Kikkomanin Seesamin kastike kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
260 kJ / 62 kcal
Fett / Rasva:
2.8 g
Protein / Proteiini:
2.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g pinaattia
- 1 tl kasviöljyä
- muutama siivu keltaista paprikaa (vedessä kiehautettuna)
- muutama kirsikkatomaattiviipale
- Kikkomanin Seesamin kastike
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.