
41 / 101
Pinaattia seesamikastikkeen kanssa

260 kJ / 62 kcal
Fett / Rasva:
2.8 g
Protein / Proteiini:
2.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g pinaattia
- 1 tl kasviöljyä
- muutama siivu keltaista paprikaa (vedessä kiehautettuna)
- muutama kirsikkatomaattiviipale
- Kikkomanin Seesam-kastiketta
Valmistusohje
Kiehauta pinaatti nopeasti ja huuhtele välittömästi kylmän veden alla. Purista vesi pois pinaateista. Nosta jokaiselle lautaselle ruokalusikallinen pinaattia ja koristele paprika- ja tomaattisuikaleilla. Tarjoa kylmänä Kikkomanin Seesam-kastikkeen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
260 kJ / 62 kcal
Fett / Rasva:
2.8 g
Protein / Proteiini:
2.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
6.1 g
Ainekset 4 annokselle
- 200 g pinaattia
- 1 tl kasviöljyä
- muutama siivu keltaista paprikaa (vedessä kiehautettuna)
- muutama kirsikkatomaattiviipale
- Kikkomanin Seesam-kastiketta