Hae
Suodattaa
Pikantti säilykesalaatti
Bookmark
40 / 141

Pikantti säilykesalaatti

Pikantti säilykesalaatti
Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 90 min
248 kJ / 59 kcal
Fett / Rasva: 0.2 g
Protein / Proteiini: 2.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11.9 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Puhdista kasvikset ja poista kannat ja siemenet. Kuori kurpitsa. Leikkaa kasvikset kuutioiksi tai siivuiksi.

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kaada sipulit kattilaan ja kuullota hetki. Lisää joukkoon paprikat ja munakoiso ja paista muutama minuutti koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon kesäkurpitsa ja kurpitsa ja paista koko ajan sekoittaen vielä n. 10 minuuttia, kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä. Kaada joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja sekoita hyvin.

Kaada kasvikset puhtaisiin ja kuiviin lasipurkkeihin, sulje purkit tiiviisti kansilla ja nosta purkit 120-asteiseeen uuniin. Pidä uunissa n. 30 minuuttia. Nosta lasipurkit pois uunista ja anna jäähtyä yön yli. Älä kääntele purkkeja.

Kasvikset sopivat mainiosti salaatiksi, kylmäksi tai lämpimäksi lisukkeeksi riisin ja nuudeleiden kanssa tai keittoihin.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 90 min
248 kJ / 59 kcal
Fett / Rasva: 0.2 g
Protein / Proteiini: 2.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11.9 g

Ainekset 4 annokselle