
Pienet lohipalat Ponzu-dipin kanssa

Ainekset 4 annokselle
- 200 g tuoretta lohta
- 1 kevätsipuli
- 80 g retikkaa
- 1–2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
- shichimi-maustetta tai chilijauhetta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa lohi yhtä suuriksi paloiksi sashimin tapaan. Suolaa kevyesti. Leikkaa valkosipulit siivuiksi ja paista rapeiksi. Puhdista retikka, leikkaa kuutioiksi ja soseuta Ponzu-sitrussoijakastikkeen kanssa.
Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja nopeasti molemmin puolin kovalla lämmöllä (vain sen verran, että pinta kypsyy). Nosta lohipalat pois pannulta ja anna hieman jäähtyä. Leikkaa lohipalat siivuiksi ja asettele lautasille. Koristele ohuilla kevätsipulirenkailla ja paahdetulla valkosipulilla ja pirskottele päälle Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta. Tarjoa Ponzu-retikkadipin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 200 g tuoretta lohta
- 1 kevätsipuli
- 80 g retikkaa
- 1–2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
- shichimi-maustetta tai chilijauhetta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.