Phó gà Kana & Riisinuudeli keitto

kokonaisaika 35 min

Ainekset

4 annosta

Kana:

240 g
kananrintaa

Liemi:

1 
sipuli
Kirkastettua voita paistamiseen
1 l
lihalientä
1 
tähtianis
1 
kanelitanko
2 ½ rkl
kanelitanko sauce (according to preference)
Suolaa ja pippuria

Keittoainekset:

300 g
riisinuudeleita
 ¾ nippu
korianteria
2 
oksaa Thai basilikaa
2 
oksaa Minttua
1 
pieni chili
1 
lime (tuore)
200 g
mung pavun ituja
Ravintosisältö (per annos): 1661 kJ  /  396 kcal
6 g Rasva
47 g Proteiini
47 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi ja marinoi Kikkoman Teriyaki -marinadi vähintään 30 minuutin ajan.

Vaihe 2

Liemen valmistus. Kuutioi sipulit, ruskista kevyesti kirkastetussa voissa ja lisää lihaliemi. Lisää mausteet ja anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia. Lisää makua tarvittaessa kalakastikeella ja siivilöi liemi talteen.

Vaihe 3

Liemen kypsyessä laita riisinuudelit kulhoon, kaada päälle kuuma kevyesti suolattu vesi ja anna hautua noin 6 minuuttia. Hienonna korianteri, thai basilika ja minttu. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Leikkaa lime kahdeksaan lohkoon. Valuta marinoitu kana. Lisää kanat liemeen ja keitä 3 minuuttia.

Vaihe 4

Valuta nuudelit siivilällä. Aseta nuudelit ja mungpavun idut keittoastioihin. Ripottele päälle hienonnetut yrtit ja chilirenkaat. Kaada kiehuva kuuma liemi ainesten päälle ja lisää kana viimeiseksi. Koristele lime lohkoilla ja tarjoile.

Resepti-ID: 107

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi ja marinoi Kikkoman Teriyaki -marinadi vähintään 30 minuutin ajan.

Liemen valmistus. Kuutioi sipulit, ruskista kevyesti kirkastetussa voissa ja lisää lihaliemi. Lisää mausteet ja anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia. Lisää makua tarvittaessa kalakastikeella ja siivilöi liemi talteen.

Liemen kypsyessä laita riisinuudelit kulhoon, kaada päälle kuuma kevyesti suolattu vesi ja anna hautua noin 6 minuuttia. Hienonna korianteri, thai basilika ja minttu. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Leikkaa lime kahdeksaan lohkoon. Valuta marinoitu kana. Lisää kanat liemeen ja keitä 3 minuuttia.

Valuta nuudelit siivilällä. Aseta nuudelit ja mungpavun idut keittoastioihin. Ripottele päälle hienonnetut yrtit ja chilirenkaat. Kaada kiehuva kuuma liemi ainesten päälle ja lisää kana viimeiseksi. Koristele lime lohkoilla ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.