
Phó gà Kana & Riisinuudeli keitto

Ainekset 4 annokselle
Kana:
- 240 g kananrintaa
- 80ml Kikkoman Teriyaki-marinadi
Liemi:
- 1 sipuli
- Kirkastettua voita paistamiseen
- 1 l lihalientä
- 1 tähtianis
- 1 kanelitanko
- 2-3 rkl. kalakastiketta (maun mukaan)
- Suolaa ja pippuria
Keittoainekset:
- 300 g riisinuudeleita
- ¼ nippu korianteria
- 2 oksaa Thai basilikaa
- 2 oksaa Minttua
- 1 pieni chili
- 1 lime (tuore)
- 200 g mung pavun ituja
Valmistusohje
Leikkaa kana ohuiksi viipaleiksi ja marinoi Kikkoman Teriyaki -marinadissa vähintään 30 minuutin ajan.
Liemen valmistus. Kuutioi sipulit, ruskista kevyesti kirkastetussa voissa ja lisää lihaliemi. Lisää mausteet ja anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia. Lisää makua tarvittaessa kalakastikeella ja siivilöi liemi talteen.
Liemen kypsyessä laita riisinuudelit kulhoon, kaada päälle kuuma kevyesti suolattu vesi ja anna hautua noin 6 minuuttia. Hienonna korianteri, thai basilika ja minttu. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Leikkaa lime kahdeksaan lohkoon. Valuta marinoitu kana. Lisää kanat liemeen ja keitä 3 minuuttia.
Valuta nuudelit siivilällä. Aseta nuudelit ja mungpavun idut keittoastioihin. Ripottele päälle hienonnetut yrtit ja chilirenkaat. Kaada kiehuva kuuma liemi ainesten päälle ja lisää kana viimeiseksi. Koristele lime lohkoilla ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Kana:
- 240 g kananrintaa
- 80ml Kikkoman Teriyaki-marinadi
Liemi:
- 1 sipuli
- Kirkastettua voita paistamiseen
- 1 l lihalientä
- 1 tähtianis
- 1 kanelitanko
- 2-3 rkl. kalakastiketta (maun mukaan)
- Suolaa ja pippuria
Keittoainekset:
- 300 g riisinuudeleita
- ¼ nippu korianteria
- 2 oksaa Thai basilikaa
- 2 oksaa Minttua
- 1 pieni chili
- 1 lime (tuore)
- 200 g mung pavun ituja