Pho Bo

kokonaisaika 65 min
20 min esivalmistelut
45 min valmistus

Ainekset

4 annosta
3 
kananrintaa
700 ml
kasvislientä
200 g
porkkanoita
40 g
tuoretta inkivääriä
100 g
herneitä
1 hyppysellinen
sokeria
1 
valkosipulinkynsi
400 g
riisinuudeleita
400 g
paistettua naudanlihaa
1 rkl
rypsiöljyä
0,33 nippu
persiljaa
0,33 nippu
kevätsipulia
 ½ nippu
korianteria
1 
punaista chiliä

Valmistus

Vaihe 1

Huuhtele kananrinnat kylmän veden alla. Kuumenna kattilassa kasvisliemi ja keitä kananrinnat siinä. Kun lihat ovat kypsiä, poista kanta vedestä ja laita sivuun jäähtymään.

Vaihe 2

Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Lisää molemmat kasvisliemeen yhdessä herneiden kanssa. Mausta 2 rkl soijakastikkeella, sokerilla ja valkosipulilla. Hauduta vielä 10 minuuttia.

Vaihe 3

Keitä sillä välin riisinuudelit ohjeiden mukaan. Ruskista paahtopaisti pannulla rypsiöljyssä. Mausta 1 rkl soijakastikkeella. Anna lihan levätä n. 5 minuuttia ja leikkaa viipaleiksi.

Vaihe 4

Pese, kuivaa ja hienonna persilja, kevätsipuli ja korianteri. Pese, kuivaa ja leikkaa chilit renkaiksi. Leikkaa kana pieniksi paloiksi.

Vaihe 5

Täytä kulhot riisinuudeleilla. Annostele kananrinnat ja naudanliha nuudelien päälle. Kaada kuuma kasvisliemi päälle. Asettele päälle hienonnetut yrtit, kevätsipulit ja chilit. 

Resepti-ID: 953

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhtele kananrinnat kylmän veden alla. Kuumenna kattilassa kasvisliemi ja keitä kananrinnat siinä. Kun lihat ovat kypsiä, poista kanta vedestä ja laita sivuun jäähtymään.

Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Lisää molemmat kasvisliemeen yhdessä herneiden kanssa. Mausta 2 rkl soijakastikkeella, sokerilla ja valkosipulilla. Hauduta vielä 10 minuuttia.

Keitä sillä välin riisinuudelit ohjeiden mukaan. Ruskista paahtopaisti pannulla rypsiöljyssä. Mausta 1 rkl soijakastikkeella. Anna lihan levätä n. 5 minuuttia ja leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuivaa ja hienonna persilja, kevätsipuli ja korianteri. Pese, kuivaa ja leikkaa chilit renkaiksi. Leikkaa kana pieniksi paloiksi.

Täytä kulhot riisinuudeleilla. Annostele kananrinnat ja naudanliha nuudelien päälle. Kaada kuuma kasvisliemi päälle. Asettele päälle hienonnetut yrtit, kevätsipulit ja chilit. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.