
27 / 277
Perunasalaattia ja paistettuja kapriksia
Perunasalaatti on suosittu lisuke grilliruokien kanssa. Tämä tuunattu versio sisältää rapeita kapriksia, tuoretta rosmariinia ja umamista Kikkomanin soijakastiketta. Uusi grillijuhlien suosikki on syntynyt!
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Peruna
Kasvisruoat
BBQ
Kesä

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
20 min
Kokkausaika
20 min
2888 kJ / 722 kcal
Fett / Rasva:
38 g
Protein / Proteiini:
12 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
85 g
Ainekset 2 annokselle
- 500 g keitettyjä varhaisperunoita
- 1 punasipuli
- 2 rkl kapriksia
- öljyä paistamiseen
- ½ ruukkua ruohosipulia
Kastike:
- 1 tl ranskalaista kokojyväsinappia
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 oksa tuoretta rosmariinia
- suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje
- Halkaise perunat ja laita ne kulhoon.
- Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja lisää perunoiden joukkoon.
- Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, Kikkomanin soijakastike ja sinappi. Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja hienonnettu rosmariini.
- Sekoita kastike perunoiden ja sipulin joukkoon.
- Kuumenna öljy pannulla. Valuta kaprikset ja kuivaa talouspaperin päällä. Paista kapriksia pannulla kunnes ne ovat rapeita. Paistamisen jälkeen taputtele ylimääräinen öljy pois talouspaperilla.
- Ripottele paistetut kaprikset ja silputtu ruohosipuli perunoiden päälle.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
20 min
Kokkausaika
20 min
2888 kJ / 722 kcal
Fett / Rasva:
38 g
Protein / Proteiini:
12 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
85 g
Ainekset 2 annokselle
- 500 g keitettyjä varhaisperunoita
- 1 punasipuli
- 2 rkl kapriksia
- öljyä paistamiseen
- ½ ruukkua ruohosipulia
Kastike:
- 1 tl ranskalaista kokojyväsinappia
- 2 rkl majoneesia
- 2 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 oksa tuoretta rosmariinia
- suolaa ja pippuria maun mukaan