Hae
Suodattaa
Peruna-linssikeitto
Bookmark
8 / 17

Peruna-linssikeitto

Peruna-linssikeitto
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
883 kJ / 211 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 100 g punaisia linssejä
  • 200 g perunoita (jauhoinen lajike)
  • 2 porkkanaa
  • 1 juuripersilja (tai 1 pieni juuriselleri)
  • 1 rkl voita
  • 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • jauhettua juustokuminaa
  • vastarouhittua pippuria
  • 1 prk ranskankermaa (150 g)
  • muutama sitruunamelissan lehti

Valmistusohje

Kuori, pese ja kuutioi perunat, porkkanat ja juuripersilja/juuriselleri. Kuumenna voi kattilassa, lisää linssit ja vihannekset ja kuullota.

Kaada kattilaan 1 litra vettä, kiehauta ja anna keiton hautua 15–20 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella hienoksi, lisää joukkoon puolet ranskankermasta, soijakastike ja mausteet.

Annostele keitto kuppeihin tai lautasille, laita päälle nokare ranskankermaa ja koristele sitruunamelissan lehdillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
883 kJ / 211 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 100 g punaisia linssejä
  • 200 g perunoita (jauhoinen lajike)
  • 2 porkkanaa
  • 1 juuripersilja (tai 1 pieni juuriselleri)
  • 1 rkl voita
  • 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • jauhettua juustokuminaa
  • vastarouhittua pippuria
  • 1 prk ranskankermaa (150 g)
  • muutama sitruunamelissan lehti