Hae
Suodattaa
Peruna-kasviskroketit
Bookmark
5 / 17

Peruna-kasviskroketit

Peruna-kasviskroketit
Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1813 kJ / 433 kcal
Fett / Rasva: 25.4 g
Protein / Proteiini: 8.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41.9 g

Ainekset 4 annokselle

Kastike:

Kroketit:

Leivitystä varten:

Valmistusohje

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  2. Kuori ja pese porkkana. Pese paprika. Leikkaa porkkana ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Silppua parsakaali hienoksi ja huuhtele.
  3. Keitä porkkana- ja paprikakuutioita ja silputtua parsakaalia kiehuvassa vedessä n. 1 minuutin ajan ja valuta hyvin. Sekoita kasvikset, valkosipuli, jauhot, keltuainen, soijakastike, pippuri ja perunamuusi hyvin keskenään ja nosta jääkaappiin noin tunniksi. 
  4. Vatkaa kananmuna ja soijakastike keskenään. Muotoile peruna-kasvisseoksesta sormenpaksuisia kroketteja. Kääntele kroketit ensin vehnäjauhoissa, sitten muna-soijakastikeseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista kroketteja rasvakeittimessä n. 4 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  5. Annostele lautasille peruna-kasviskroketteja ja kastiketta, koristele halutessasi limettilohkoilla ja tarjoa.
Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1813 kJ / 433 kcal
Fett / Rasva: 25.4 g
Protein / Proteiini: 8.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41.9 g

Ainekset 4 annokselle

Kastike:

Kroketit:

Leivitystä varten: