Hae
Suodattaa
Peruna-kasviskroketit
Bookmark
95 / 101

Peruna-kasviskroketit

Peruna-kasviskroketit
Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1750 kJ / 418 kcal
Rasva: 24.6 g
Protein / Proteiini: 7.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 40.9 g

Ainekset 10 annokselle

Kastike:

Kroketit:

  • 80 g porkkanaa pieninä kuutioina
  • 100 g hienoksi silputtua parsakaalia
  • 75 g punaista paprikaa pieninä kuutioina
  • 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 40 g keltuaismassaa
  • 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 600 g kylmää perunamuusia (valmiiksi tehtynä)

Leivitystä varten:

Valmistusohje

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  2. Keitä porkkanoita, parsakaalia ja paprikaa n. 1 minuutin ajan kiehuvassa vedessä ja valuta hyvin. Sekoita kasvikset, valkosipuli, jauhot, keltuaismassa, soijakastike, pippuri ja perunamuusi hyvin keskenään ja nosta jääkaappiin noin tunniksi.
  3. Vatkaa kokomunamassa ja soijakastike keskenään. Muotoile peruna-kasvisseoksesta sormenpaksuisia kroketteja. Kääntele kroketit ensin vehnäjauhoissa, sitten muna-soijakastikeseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Paista kroketteja rasvakeittimessä n. 4 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  4. Annostele lautasille peruna-kasviskroketteja ja kastiketta, koristele halutessasi limettilohkoilla ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1750 kJ / 418 kcal
Rasva: 24.6 g
Protein / Proteiini: 7.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 40.9 g

Ainekset 10 annokselle

Kastike:

Kroketit:

  • 80 g porkkanaa pieninä kuutioina
  • 100 g hienoksi silputtua parsakaalia
  • 75 g punaista paprikaa pieninä kuutioina
  • 10 g hienoksi silputtua valkosipulia
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 40 g keltuaismassaa
  • 2 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 600 g kylmää perunamuusia (valmiiksi tehtynä)

Leivitystä varten: