Perinteinen Fukuoka Ramen
Hae
Suodata
Perinteinen Fukuoka Ramen
Bookmark
388 / 519

Perinteinen Fukuoka Ramen

Perinteinen Fukuoka Ramen
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
2410 kJ / 576 kcal
Fett / Rasva: 10 g
Protein / Proteiini: 19 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 89 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g ramen nuudeleita
  • 80 g pinaatin lehtiä
  • 2 kananmunaa
  • 180 g bambuversoja (purkitettu)
  • 2 kevätsipulia
  • 4 g nori levyä
  • 20 g tuoretta inkivääriä
  • 2 tl. seesaminsiemeniä
  • 100 g paistettua possua
  • 100 g paistettua kananrintaa
  • 60 ml Luonnollisesti valmistettu soijakastike Kikkomanin
  • 18 ml kalakastiketta
  • 1 l dashi-lientä (tai kirkasta lihalientä) 
  • pippuria (mausteeksi annoksen päälle)

Valmistusohje

Keitä nuudeleita kunnes kypsyys on al dente. Huuhtele kylmällä vedellä. Ryöppää pinaatti sekunnin ajan kiehuvassa vedessä, valuta ja upota kylmään veteen. Valuta jäähdytetyt pinaatit. Pistä munien kuori rikki.   Aseta munat kiehuvaan veteen ja keitä 6 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele munat kylmällä vedellä.

Valuta bambu versot. Leikkaa kevätsipuli ja nori ohuiksi nauhoiksi. Kuori inkivääri ja leikkaa ohueksi viipaleiksi. Paahda seesaminsiemenet  kullanruskeiksi pannulla. Leikkaa possunliha ja kana viipaleiksi.

Laita 1 rkl Kikkoman soijakastiketta ja 1 tl kalakastiketta jokaiseen lämmitettyyyn keittoastiaan. Annostele nuudeleiden päälle kaikki valmistellut keittoainekset. Kaada kuuma liemi annoksen päälle. Kuori ja puolita munat ja lisää munan puolikas jokaiseen annokseen. Ripottele kevät sipuli ja seesaminsiemenet päälle. 
Mausta pippurilla maun mukaan.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
2410 kJ / 576 kcal
Fett / Rasva: 10 g
Protein / Proteiini: 19 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 89 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g ramen nuudeleita
  • 80 g pinaatin lehtiä
  • 2 kananmunaa
  • 180 g bambuversoja (purkitettu)
  • 2 kevätsipulia
  • 4 g nori levyä
  • 20 g tuoretta inkivääriä
  • 2 tl. seesaminsiemeniä
  • 100 g paistettua possua
  • 100 g paistettua kananrintaa
  • 60 ml Luonnollisesti valmistettu soijakastike Kikkomanin
  • 18 ml kalakastiketta
  • 1 l dashi-lientä (tai kirkasta lihalientä) 
  • pippuria (mausteeksi annoksen päälle)