Hae
Suodattaa
Pastasalaatti
Bookmark
282 / 328

Pastasalaatti

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 2242 kJ / 536 kcal

Ainekset 4 annoksille

  • 200 g spagettia (kuivapaino)
  • 1 pieni kurkku
  • suolaa
  • 1 sipuli
  • 150 g mandariinilohkoja (purkista)
  • 0,5 dl rusinoita
  • 150 g majoneesia
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 4 salaatin lehteä
  • 4 pientä tomaattia
  • kirveliä

Valmistusohje

Keitä spagetit pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Huuhtele spagetit keittämisen jälkeen kylmällä vedellä ja anna veden valua pois. Pese ja halkaise kurkku pitkittäin, ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi ja ripottele niiden päälle suolaa. Purista kurkun paloista ylimääräinen neste pois ja huuhtele suola pois juoksevan veden alla. Purista kurkuista neste pois. Kuori ja puolita sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Ripottele päälle suolaa. Purista nesteet pois ja huuhtele samoin, kuin kurkkujen kohdalla.

Kaada mandariinilohkot purkista siivilään, anna nesteen valua pois ja taputtele lopuksi talouspaperilla kuiviksi. Anna rusinoiden pehmetä lämpimässä vedessä ja valuta sen jälkeen vesi pois. Sekoita majoneesi, piparjuuri ja soijakastike keskenään kulhossa. Kaada kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita keskenään. Annostele spagettisalaattia lautasille salaatinlehtien päälle ja koristele salaatti tomaatinpaloilla ja kirvelillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 200 g spagettia (kuivapaino)
  • 1 pieni kurkku
  • suolaa
  • 1 sipuli
  • 150 g mandariinilohkoja (purkista)
  • 0,5 dl rusinoita
  • 150 g majoneesia
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 2 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 4 salaatin lehteä
  • 4 pientä tomaattia
  • kirveliä