
10 / 16
Pastaa osterivinokkaiden kera
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Wokkikastike
Pääruoat
Vihannekset
Nuudelit
Italialaista ruokaa
Kasvisruoat
Syksy
Talvi

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
2451 kJ / 585 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 400 g osterivinokkaita / herkkusieniä
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl kasviöljyä
- 5 rkl Kikkoman Wokkikastike
- 100 g kermaa
- 0,5 dl sienifondia
- 2 rkl makeaa Vermouthia
- 400 g spagettia
- 1 rkl Kikkoman Luonnollisesti valmistettu soijakastike
- 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
Puhdista osterivinokkaat ja puolita, jos ne ovat isoja. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistinpannulla, kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää joukkoon sienet ja paista niitä välillä sekoittaen n. 5 minuuttia. Kaada joukkoon Wok-kastike, kerma ja sienifondi, ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä n. 3 minuuttia. Lisää joukkoon lopuksi Vermouth.
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan soijakastikkeella maustetussa kiehuvassa vedessä. Anna öljyn valua pois tomaateista, leikkaa ne siivuiksi ja sekoita osterivinokkaiden joukkoon. Asettele pasta ja osterivinokkaat lautaselle ja ripottele päälle ruohosipulia.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
2451 kJ / 585 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 400 g osterivinokkaita / herkkusieniä
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl kasviöljyä
- 5 rkl Kikkoman Wokkikastike
- 100 g kermaa
- 0,5 dl sienifondia
- 2 rkl makeaa Vermouthia
- 400 g spagettia
- 1 rkl Kikkoman Luonnollisesti valmistettu soijakastike
- 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 2 rkl silputtua ruohosipulia