Hae
Suodattaa
Papu-tomaattibruschetat
Bookmark
214 / 328

Papu-tomaattibruschetat

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 2520 kJ / 602 kcal

Ainekset 4 annoksille

Paputäyte:

Tomaattitäyte:

Valmistusohje

  1. Valmista ensin edamame-paputäyte: Kiehauta pavut, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori, ja leikkaa hedelmäliha siivuiksi.
  2. Soseuta puolet pavuista (200 g) ja loput paputäytteen aineksista tehosekoittimessa.
  3. Valmista seuraavaksi tomaattitäyte: Halkaise tomaatit ja nosta kulhoon. Lisää joukkoon soijakastike, 3 rkl oliiviöljyä, sitruunamehu ja oregano.
  4. Leikkaa patonki n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi, sivele pinnat lopulla oliiviöljyllä ja paahda. Levitä patonkiviipaleiden päälle paputäytettä ja loput edamame-pavuista. Nosta päälle tomaattitäytettä ja tarjoile.

Vinkki puolikuivattujen tomaattien (400 g) valmistukseen (voit kuivattaa ne uunissa valmistaessasi muita ruokia): Kuumenna uuni 120–130 asteeseen. Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit. Nosta tomaatin puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, pirskottele päälle 2 rkl oliiviöljyä ja paahda uunissa n. 2 tuntia.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

Paputäyte:

Tomaattitäyte: