
10 / 28
Papu-maissi-tofugalettet makealla tamari-kastikkeella
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kikkoman Panko - Japanilaistyylinen Rapea Korppujauho
Pääruoat
Vihannekset
Kasvisruoat
Vegaaninen
Välipalat

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett / Rasva:
14.8 g
Protein / Proteiini:
24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
38.2 g
Ainekset 4 annokselle
Tamari-kastike:
- 4 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 6 rkl Kikkomanin gluteenitonta Tamari-soijakastiketta
- (tai 6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta)
- 4 rkl puolimakeaa valkoviiniä
- 200 ml kasvislientä
- 1 rkl säilykemaissin lientä
- 1 rkl sokeria
- ½ tl seesamiöljyä
Galettet:
- 240 g kuorittuja edamame-papuja
- 50 g säilykemaissia
- 400 g kiinteää tofua
- 20 g inkivääriä
- 4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 5 rkl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria
- n. 2 rkl öljyä
Valmistusohje
- Valmista ensin tamari-kastike: Sekoita keskenään perunajauhot ja 4 tl vettä. Kaada kattilaan soijakastike, valkoviini, maissiliemi ja sokeri ja kiehauta. Kaada joukkoon perunajauho-vesiseos ja kiehauta vielä kerran. Lisää joukkoon lopuksi seesamiöljy.
- Valmista seuraavaksi galettet: Kiehauta edamame-pavut ja valuta hyvin. Valuta maissi hyvin. Taputtele tofu talouspaperilla kuivaksi. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kulhossa keskenään tofu, inkivääri, pankojauhot, perunajauhot, suola ja sokeri. Lisää joukkoon edamame-pavut ja maissi ja sekoita varovasti.
- Kuumenna öljy paistinpannulla. Aseta annosmuotit keskelle pannua ja nosta tofu-papu-maissiseosta muotteihin. Nosta muotit pois, levitä galetteja varovasti lusikan avulla ja paista galetteja keskilämmöllä n. 4–5 minuuttia. Käännä galetteja ja paista vielä n. 3–4 minuuttia.
- Nosta galettet lautaselle, kaada päälle tamari-kastiketta ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett / Rasva:
14.8 g
Protein / Proteiini:
24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
38.2 g
Ainekset 4 annokselle
Tamari-kastike:
- 4 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 6 rkl Kikkomanin gluteenitonta Tamari-soijakastiketta
- (tai 6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta)
- 4 rkl puolimakeaa valkoviiniä
- 200 ml kasvislientä
- 1 rkl säilykemaissin lientä
- 1 rkl sokeria
- ½ tl seesamiöljyä
Galettet:
- 240 g kuorittuja edamame-papuja
- 50 g säilykemaissia
- 400 g kiinteää tofua
- 20 g inkivääriä
- 4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 5 rkl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 1 tl suolaa ja 1 tl sokeria
- n. 2 rkl öljyä