Papu-maissi-tofugalettet makealla tamari-kastikkeella
Hae
Suodattaa
Papu-maissi-tofugalettet makealla tamari-kastikkeella
Bookmark
126 / 414

Papu-maissi-tofugalettet makealla tamari-kastikkeella

Papu-maissi-tofugalettet makealla tamari-kastikkeella
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett / Rasva: 14.8 g
Protein / Proteiini: 24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.2 g

Ainekset 4 annokselle

Tamari-kastike:

Galettet:

Valmistusohje

  1. Valmista ensin tamari-kastike: Sekoita keskenään perunajauhot ja 4 tl vettä. Kaada kattilaan soijakastike, valkoviini, maissiliemi ja sokeri ja kiehauta. Kaada joukkoon perunajauho-vesiseos ja kiehauta vielä kerran. Lisää joukkoon lopuksi seesamiöljy.
  2. Valmista seuraavaksi galettet: Kiehauta edamame-pavut ja valuta hyvin. Valuta maissi hyvin. Taputtele tofu talouspaperilla kuivaksi. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kulhossa keskenään tofu, inkivääri, pankojauhot, perunajauhot, suola ja sokeri. Lisää joukkoon edamame-pavut ja maissi ja sekoita varovasti.
  3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Aseta annosmuotit keskelle pannua ja nosta tofu-papu-maissiseosta muotteihin. Nosta muotit pois, levitä galetteja varovasti lusikan avulla ja paista galetteja keskilämmöllä n. 4–5 minuuttia. Käännä galetteja ja paista vielä n. 3–4 minuuttia.
  4. Nosta galettet lautaselle, kaada päälle tamari-kastiketta ja tarjoile.
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett / Rasva: 14.8 g
Protein / Proteiini: 24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.2 g

Ainekset 4 annokselle

Tamari-kastike:

Galettet: