Pankojauhoilla kuorrutetut katkaraputäytteiset kesäkurpitsat
Hae
Suodata
Pankojauhoilla kuorrutetut katkaraputäytteiset kesäkurpitsat
Bookmark
1 / 40

Pankojauhoilla kuorrutetut katkaraputäytteiset kesäkurpitsat

Pankojauhoilla kuorrutetut katkaraputäytteiset kesäkurpitsat
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 35 min
1651 kJ / 393 kcal
Fett / Rasva: 24.8 g
Protein / Proteiini: 19.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 19.7 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Pese kesäkurpitsat ja leikkaa päät pois. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra sisus pois siten, että kesäkurpitsaan jää noin ½ cm:n reunat. Pilko kesäkurpitsojen sisus pieniksi kuutioiksi. Huuhtele persilja ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Revi lehdet irti ja hienonna isohkoksi silpuksi. Huuhdo tomaatit ja leikkaa neljään osaan.
  2. Kuori sipuli ja pilko pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista sipulit, katkaravut, tomaatit ja kesäkurpitsakuutiot. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita hetki. Kaada joukkoon kerma ja sokeri seos, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Lisää kastikkeeseen puolet persiljasta ja mausta pippurilla ja paprikajauheella.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 asteeseen). Täytä halkaistut kesäkurpitsat kastikkeella ja nosta kesäkurpitsat uunipellille. Sekoita keskenään pankojauhot, parmesaanijuusto ja hieman paprikajauhetta, ripottele seos kesäkurpitsojen päälle ja paista kesäkurpitsoita uunissa n. 20–25 minuuttia.
  4. Ripottele loput persiljasta kesäkurpitsojen päälle ja tarjoile.
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 35 min
1651 kJ / 393 kcal
Fett / Rasva: 24.8 g
Protein / Proteiini: 19.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 19.7 g

Ainekset 4 annokselle