Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini
Hae
Suodattaa
Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini
Bookmark
81 / 362

Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini

Pankojauhoilla kuorrutettu kermainen peruna-sipuligratiini
Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 40 min
3561 kJ / 851 kcal
Fett / Rasva: 54.4 g
Protein / Proteiini: 23.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 61.6 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Kuori ja pese perunat ja siivuta ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai veitsellä.
  2. Kuori valkosipuli ja pilko hienoksi. Kiehauta valkosipuli, kerma, kaurajuoma ja soijakastike kattilassa. Valuta maissi. Lisää maissi ja perunasiivut kermaseoksen joukkoon, kiehauta ja anna kypsyä n. 2–3 minuuttia. Lisää joukkoon raastettu juusto ja anna sen sulaa. Mausta muskottipähkinällä, pippurilla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.
  3. Kuori sipulit, leikkaa renkaiksi ja paista kuumassa öljyssä kullanruskeiksi. Lisää joukkoon hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike, kiehauta ja mausta pippurilla.
  4. Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilmauuni 160 asteeseen). Huuhtele ja puhdista sokeriherneet. Lado sipulit, sokeriherneet ja perunasiivut kerroksittain uunivuokaan.
  5. Laita päälle voinokareita ja ripottele pinnalle pankojauhoja ja auringonkukansiemeniä. Paista uunissa n. 30 minuuttia ja tarjoile.
Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 40 min
3561 kJ / 851 kcal
Fett / Rasva: 54.4 g
Protein / Proteiini: 23.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 61.6 g

Ainekset 4 annokselle