Pankojauho kuorutteiset täytetyt broilerin rintafileet ja teriyaki-hunaja -sipulikastiketta

kokonaisaika 35 min
5 min esivalmistelut
30 min valmistus

Ainekset

4 annosta
4 
broilerin rintafileetä
2 
siivua keittokinkkua
2 
siivua juustoa
2 
pientä kananmunaa
6 rkl
vehnäjauhoja
öljyä friteeraukseen
4 
sipulia
1 ½ rkl
kasviöljyä (sipulikastiketta varten)
1 tl
perunajauhoja (tai maissijauhoja)
1 ½ tl
sinappia
chilijauhetta
vastajauhettua pippuria
Lisäksi: cocktailtikkuja
Ravintosisältö (per annos): 2653 kJ  /  630 kcal
28,7 g Rasva
50 g Proteiini
41,8 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Leikkaa keittokinkku- ja juustosiivut kahteen osaan ja laita jokaiseen taskuun puolikas siivu keittokinkkua ja puolikas siivu juustoa. Sulje taskut cocktailtikuilla ja sivele broilerin rintafileiden pintaan 4 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta.

Vaihe 2

Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele täytetyt broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.

Vaihe 3

Kuumenna öljy (170–180 asteiseksi) isolla, korkeareunaisella pannulla ja paista leivitetyt broilerin rintafileet kullankeltaisiksi. Nosta valmiit rintafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois, ja pidä lämpiminä.

Vaihe 4

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1–2 rkl öljyä ja paista sipuleita n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Kaada joukkoon loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta ja 2 dl vettä, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Sekoita perunajauhot (tai maissitärkkelys) kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi, kaada kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla, chilijauheella ja pippurilla.

Vaihe 5

Irrota cocktailtikut broilerin rintafileistä. Nosta broilerin rintafileet lautasille ja lusikoi päälle teriyaki-hunaja-sipulikastiketta. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.

Resepti-ID: 837

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Viillä terävällä veitsellä broilerin rintafileisiin taskut. Leikkaa keittokinkku- ja juustosiivut kahteen osaan ja laita jokaiseen taskuun puolikas siivu keittokinkkua ja puolikas siivu juustoa. Sulje taskut cocktailtikuilla ja sivele broilerin rintafileiden pintaan 4 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta.

Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa kananmunien rakenne rikki. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele täytetyt broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.

Kuumenna öljy (170–180 asteiseksi) isolla, korkeareunaisella pannulla ja paista leivitetyt broilerin rintafileet kullankeltaisiksi. Nosta valmiit rintafileet talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyy pois, ja pidä lämpiminä.

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kaada pannulle 1–2 rkl öljyä ja paista sipuleita n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Kaada joukkoon loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta ja 2 dl vettä, kiehauta ja keitä hieman kasaan. Sekoita perunajauhot (tai maissitärkkelys) kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi, kaada kastikkeen joukkoon ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla, chilijauheella ja pippurilla.

Irrota cocktailtikut broilerin rintafileistä. Nosta broilerin rintafileet lautasille ja lusikoi päälle teriyaki-hunaja-sipulikastiketta. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.