
Paistetut porsaanfileesiivut

Ainekset 4 annokselle
- 500 g bataattia
- 2 porkkanaa
- 12 pientä sipulia
- 2 hyppysellistä nelimaustetta (valkopippuri, muskottipähkinä, maustepippuri ja neilikka)
- 600 g porsaan sisäfileetä
- 1 rkl maapähkinäöljyä
- 2 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 2 rosmariinin vartta
- 1 rkl oliiviöljyä
- pippuria
Valmistusohje
Valmista ensin kasvikset. Kuori bataatit ja porkkanat ja leikkaa 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja puolita sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kasvikset ja nelimauste. Kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon 1 rkl vettä. Nosta kansi päälle ja anna kypsyä kannen alla 12 minuuttia säännöllisesti käännellen.
Leikkaa porsaanfilee 3 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna maapähkinäöljy isolla pannulla ja nosta fileesiivut pannulle. Paista 1 minuutin ajan erittäin kovalla lämmöllä jatkuvasti käännellen. Lisää joukkoon Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä 3 minuuttia kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon rosmariini ja anna kypsyä vielä 1 minuutti.
Annostele kasvikset lautaselle ja nostele fileesiivut kasvisten päälle. Pirskottele päälle paistinlientä ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 500 g bataattia
- 2 porkkanaa
- 12 pientä sipulia
- 2 hyppysellistä nelimaustetta (valkopippuri, muskottipähkinä, maustepippuri ja neilikka)
- 600 g porsaan sisäfileetä
- 1 rkl maapähkinäöljyä
- 2 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 2 rosmariinin vartta
- 1 rkl oliiviöljyä
- pippuria