Paistetut pinaattikiinankaali-nuudelit soijakastikkeessa

kokonaisaika 30 min
30 min esivalmistelut

Joskus yksinkertainen on parasta. Tämä helppo vegaaninen ruoka syntyy yhdistämällä tuoreita kasviksia ja japanilaisia ramen-nuudeleita herkullisen kastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta
75 g
cashewpähkinöitä
250 g
ramen-nuudeleita
3 
kevätsipulia
3 
valkosipulinkynttä
1 
punainen paprika
100 g
herkkusieniä
4 
pientä pinaattikiinankaalia
2 ½ rkl
kasviöljyä
1 rkl
raastettua inkivääriä
2 rkl
chili chilikastiketta sauce
2 rkl
riisietikkaa
muutama korianterin lehti
Ravintosisältö (per annos): 2209 kJ  /  527 kcal
14,3 g Rasva
17,9 g Proteiini
76,7 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Paahda pähkinät pannulla ilman rasvaa ja nosta sivuun odottamaan. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kevätsipuleista kannat ja huonot varsiosat, huuhdo ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynsi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kannat, huuhdo vedellä ja leikkaa suikaleiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa pinaattikiinankaalit neljään osaan ja huuhdo vedellä.

Vaihe 2

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kevätsipuleita, valkosipulia ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää joukkoon paprika, sienet ja pinaattikiinankaali ja paista kauttaaltaan. Sekoita nuudelit varovasti joukkoon ja paista hetki.

Vaihe 3

Sekoita soijakastike, chilikastike, etikka ja seesamiöljy keskenään, kaada seos kasvisten joukkoon ja paista vielä muutama minuutti. Ripottele paistettujen nuudeleiden päälle pähkinöitä ja korianterin lehtiä ja tarjoa.

Resepti-ID: 221

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Paahda pähkinät pannulla ilman rasvaa ja nosta sivuun odottamaan. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kevätsipuleista kannat ja huonot varsiosat, huuhdo ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja purista valkosipulinkynsi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja kannat, huuhdo vedellä ja leikkaa suikaleiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa pinaattikiinankaalit neljään osaan ja huuhdo vedellä.

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kevätsipuleita, valkosipulia ja inkivääriä hetki öljyssä. Lisää joukkoon paprika, sienet ja pinaattikiinankaali ja paista kauttaaltaan. Sekoita nuudelit varovasti joukkoon ja paista hetki.

Sekoita soijakastike, chilikastike, etikka ja seesamiöljy keskenään, kaada seos kasvisten joukkoon ja paista vielä muutama minuutti. Ripottele paistettujen nuudeleiden päälle pähkinöitä ja korianterin lehtiä ja tarjoa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.