Paistetut kuningaskatkaravut inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Hae
Suodattaa
Paistetut kuningaskatkaravut inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Bookmark
91 / 101

Paistetut kuningaskatkaravut inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa

Paistetut kuningaskatkaravut inkiväärillä maustetussa teriyaki-kastikkeessa
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1019 kJ / 243 kcal
Fett / Rasva: 6.5 g
Protein / Proteiini: 27.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17.1 g

Ainekset 10 annokselle

  • 1 pieni kurkku
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 30 kuorittua kuningaskatkarapua
  • 3 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 1 tl seesamiöljyä

Valmistusohje

  1. Huuhtele kurkku, leikkaa päät pois ja höylää esim. juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Liota kurkkusuikaleita kylmässä vedessä n. 10 minuuttia ja valuta vesi pois.
  2. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista katkarapuja n. 3–5 minuuttia jokaiselta puolelta.
  3. Sekoita inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike, kivennäisvesi ja seesamiöljy keskenään ja kiehauta kovalla lämmöllä, jotta seos paksuuntuu hieman. Nostele kurkkusuikaleet ja katkaravut lautasille, pirskottele päälle inkiväärikastiketta ja tarjoile.
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1019 kJ / 243 kcal
Fett / Rasva: 6.5 g
Protein / Proteiini: 27.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17.1 g

Ainekset 10 annokselle

  • 1 pieni kurkku
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 30 kuorittua kuningaskatkarapua
  • 3 dl Kikkomanin inkiväärillä maustettua teriyaki-kastiketta
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 1 tl seesamiöljyä