Paistetut gyozat kolmella dippikastikkeella
Hae
Suodattaa
Paistetut gyozat kolmella dippikastikkeella
Bookmark
29 / 362

Paistetut gyozat kolmella dippikastikkeella

Paistetut gyozat kolmella dippikastikkeella
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
1464 kJ / 349 kcal
Fett / Rasva: 16.0 g
Protein / Proteiini: 11.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.4 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista) tai valmista taikina itse

Täyte:

  • 2–3 kevätsipulia
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 5 g inkivääriä
  • 200 g suippokaalia (tai kiinankaalia)
  • suolaa
  • 160 g porsaan tai broilerin jauhelihaa
  • 1 tl sokeria
  • suolaa, valkopippuria
  • 3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 tl seesamiöljyä
  • vehnäjauhoja gyoza-nyyttien jauhottamiseen ja n. 3 rkl jauhovesiseokseen

                

  • 6 rkl kasviöljyä paistamiseen (2 rkl n. 10 gyoza-nyyttiä kohti)

Valmistusohje

  1. Valmista ensin täyte. Puhdista ja huuhtele kevätsipuli. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Silppua kevätsipuli, valkosipuli ja inkivääri hienoksi.
  2. Puhdista ja huuhdo suippokaali ja pilko karkeasti. Ripottele päälle 1 tl suolaa ja puristele käsin niin, että kaali hieman pehmenee. Nosta silputtu kaali keittiöpyyhkeen sisään ja purista nesteet hyvin pois.
  3. Sekoita kevätsipuli, valkosipuli, inkivääri, suippokaali, jauheliha, sokeri, suola, pippuri, soijakastike ja seesamiöljy keskenään.
  4. Nosta jokaisen gyoza-taikinakuoren päälle n. 15 g täytettä. Kostuta sormi vedellä ja vedä puolet taikinakuoren reunasta märäksi. Taita toinen puoli taikinakuoresta täytteen yli ja rypytä reunat tiukasti kiinni.
  5. Jauhota gyoza-nyyttien pohjat kevyesti ennen paistamista.
  6. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla (Ø 28 cm), aseta gyozat-nyytit varovasti pannulle kahteen riviin ja paista. Kun nyyttien pohja on ruskistunut kevyesti, sekoita keskenään 100 ml vettä ja 1 rkl jauhoja ja kaada seos pannulle. Nosta kansi päälle ja anna nyyttien kypsyä miedolla/keskisuurella lämmöllä n. 3,5 minuuttia.
  7. Kun vesi on haihtunut pois, lisää pannulle 1 rkl öljyä ja paista, kunnes nyyttien pohja on kullanruskea ja rapea. Paista loput gyoza-nyytit samalla tavalla.
  8. Nosta gyoza-nyytit tarjoilulautaselle pohja ylöspäin ja tarjoa dippikastikkeiden kanssa.

Dippikastikkeet:

Dippi 1: 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta,2 rkl majoneesia, 1 tl tahinia (seesamitahnaa), 1 tl hunajaa

Dippi 2: 1,5 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta, 1,5 rkl etikkaa, ½ tl chiliöljyä

Dippi 3:Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
1464 kJ / 349 kcal
Fett / Rasva: 16.0 g
Protein / Proteiini: 11.6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.4 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pkt gyoza-taikinakuoria (saatavana kaupoista) tai valmista taikina itse

Täyte:

  • 2–3 kevätsipulia
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 5 g inkivääriä
  • 200 g suippokaalia (tai kiinankaalia)
  • suolaa
  • 160 g porsaan tai broilerin jauhelihaa
  • 1 tl sokeria
  • suolaa, valkopippuria
  • 3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 tl seesamiöljyä
  • vehnäjauhoja gyoza-nyyttien jauhottamiseen ja n. 3 rkl jauhovesiseokseen

                

  • 6 rkl kasviöljyä paistamiseen (2 rkl n. 10 gyoza-nyyttiä kohti)