
7 / 85
Paistetut broilerin rintafileet ja paahdettua ananasta

Ainekset
- 4 nahatonta broilerin rintafileetä
- 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- vastarouhittua pippuria
Lisuke:
- 200 g keitettyä basmatiriisiä
- 400 g ananasta
- 2 hopeasipulia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 20 g tuoretta inkivääriä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 mintunvartta
- suolaa
Valmistusohje
Kuumenna Ponzu-sitrussoijakastike paistinpannulla ja nosta broilerin rintafileet pannulle. Paista fileitä 10 - 12 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä välillä käännellen. Kuori ananas, leikkaa 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi ja pilko siivut pieniksi paloiksi. Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna öljy pannulla, kaada sipulit pannulle ja paista 2 minuuttia. Kaada joukkoon Ponzu-sitrussoijakastike ja kiehauta. Lisää pannulle inkivääri ja ananaspalat ja anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon riisi ja mintunvarret ja sekoita. Kiehauta minuutin ajan ja nosta pannu pois liedeltä.
Leikkaa paistetut broilerin rintafileet suikaleiksi ja tarjoa ananasriisin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset
- 4 nahatonta broilerin rintafileetä
- 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- vastarouhittua pippuria
Lisuke:
- 200 g keitettyä basmatiriisiä
- 400 g ananasta
- 2 hopeasipulia
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 20 g tuoretta inkivääriä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 mintunvartta
- suolaa