Paistettuja sieniä soijakastikkeessa
Hae
Suodata
Paistettuja sieniä soijakastikkeessa
Bookmark
423 / 519

Paistettuja sieniä soijakastikkeessa

Paistettuja sieniä soijakastikkeessa
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1694 kJ / 404 kcal
Fett / Rasva: 20.1 g
Protein / Proteiini: 13.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pieni patonki (n. 200 g)
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 160 g siitakesieniä
  • 160 g putkivinokkaita/ kuningasosterivinokkaita
  • 160 g herkkusieniä
  • 3–4 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 80 g pekonia
  • 100 ml valkoviiniä
  • 40 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 20 g voita
  • vastajauhettua pippuria

Valmistusohje

Leikkaa patonki siivuiksi, kaada pannulle 1 rkl öljyä ja paahda patonkisiivut kuumassa öljyssä.

Puhdista ja paloittele sienet. Kuori salottisipulit ja valkosipulit. Pilko salottisipulit pieniksi kuutioiksi ja viipaloi valkosipulit siivuiksi. Leikkaa pekoni n. 0,5 cm:n levyisiksi suikaleiksi.

Kuumenna loput öljystä pannulla ja paista salottisipuleita, valkosipulia ja pekonia öljyssä n. 2–3 minuuttia. Kaada ainekset siivilään, valuta paistoöljy siivilän läpi ja ota öljy talteen. Kaada öljy takaisin pannulle ja paista sieniä öljyssä n. 2–3 minuuttia. Lisää joukkoon salottisipuli, valkosipuli ja pekoni.

Lisää sienten joukkoon valkoviini, soijakastike ja voi. Anna kiehua alhaisella lämmöllä n. 2–3 minuuttia ja glaseeraa sienet kastikkeella. Mausta sienet pippurilla, koristele halutessasi persiljalla ja tarjoa patongin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1694 kJ / 404 kcal
Fett / Rasva: 20.1 g
Protein / Proteiini: 13.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pieni patonki (n. 200 g)
  • 4 rkl kasviöljyä
  • 160 g siitakesieniä
  • 160 g putkivinokkaita/ kuningasosterivinokkaita
  • 160 g herkkusieniä
  • 3–4 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 80 g pekonia
  • 100 ml valkoviiniä
  • 40 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 20 g voita
  • vastajauhettua pippuria