Hae
Suodata
Paistettua vasikanmaksaa sipuli-soijakastikkeessa
Bookmark
6 / 16

Paistettua vasikanmaksaa sipuli-soijakastikkeessa

Paistettua vasikanmaksaa sipuli-soijakastikkeessa
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1198 kJ / 286 kcal
Fett / Rasva: 10.9 g
Protein / Proteiini: 25.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 22 g

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 3 rkl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
  • 0,5 dl kanalientä
  • 2 rkl voita
  • 600 g vasikanmaksaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 3-4 rkl vehnäjauhoja
  • persiljaa

Valmistusohje

Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulisiivuja öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita.  Lisää joukkoon Wok sauce -kastike ja kanaliemi, ja anna kiehua hiljalleen 2–3 minuutin ajan. Lisää joukkoon lopuksi voi.

Leikkaa vasikanmaksa neljäksi annospalaksi ja ripottele päälle kevyesti suolaa ja pippuria. Kääntele maksapalat vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista maksapalat molemmin puolin. Annostele lautaselle maksapalat ja haluamasi lisukkeet (esim. salaatti, wok-kasvikset, peruna-porkkana-sekoitus, riisi, perunat) ja kaada sipulikastiketta lihanpalojen päälle. Ripottele päälle lopuksi silputtua persiljaa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1198 kJ / 286 kcal
Fett / Rasva: 10.9 g
Protein / Proteiini: 25.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 22 g

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g sipulia
  • 2 rkl öljyä
  • 3 rkl Kikkoman Wok sauce -kastiketta
  • 0,5 dl kanalientä
  • 2 rkl voita
  • 600 g vasikanmaksaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 3-4 rkl vehnäjauhoja
  • persiljaa