
Paistettua suippokaalia ja porsaanfileetä YAKITORI-kastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 320 g porsaanfileetä
- 600 g suippokaalia
- 100 g porkkanoita
- 4 kevätsipulia
- 3 rkl kasviöljyä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 120 ml Kikkomanin YAKITORI-kastiketta
Valmistusohje
Taputtele porsaanfilee kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa siivuiksi. Poista kaalista uloimmat lehdet, leikkaa kaali neljään osaan, poista kanta ja pilko kaali sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
Kuori ja huuhdo porkkanat ja puhdista kevätsipulit. Leikkaa porkkanat ja kevätsipulit siivuiksi. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista fileitä, kaalia, porkkanoita ja kevätsipuleita öljyssä n. 5–8 minuuttia.
Mausta paistetut kaalit ja porsaanfileet suolalla ja pippurilla, nosta lautasille ja pidä lämpiminä. Kaada YAKITORI-kastike paistorasvan joukkoon ja kuumenna kastike. Kaada kastiketta kaalin ja fileiden päälle ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 320 g porsaanfileetä
- 600 g suippokaalia
- 100 g porkkanoita
- 4 kevätsipulia
- 3 rkl kasviöljyä
- suolaa, vastajauhettua pippuria
- 120 ml Kikkomanin YAKITORI-kastiketta