
61 / 101
Paistettua purjoa japanilaisessa sienikastikkeessa

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Fett / Rasva:
3.9 g
Protein / Proteiini:
2.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
8.4 g
Ainekset 10 annokselle
- 100 g siitakesieniä, 100 g putkivinokkaita ja 100 g herkkusieniä
- 3 rkl kasviöljyä
- 50 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 100 ml puolimakeaa valkoviiniä
- 3 tl sokeria
- 1 tl perunajauhoja
- 1 tl seesamiöljyä
- 3 purjoa
- suolaa
- 1 omena
- sansho-pippuria (tai mustapippuria)
- ruohosipulirenkaita
Valmistusohje
Puhdista sienet ja silppua hienoksi. Kuumenna pannulla 1 rkl kasviöljyä ja kuullota sienet pannulla. Lisää joukkoon soijakastike, viini ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on hieman haihtunut. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan, saosta kastike perunajauho-vesiseoksella ja mausta seesamiöljyllä.
Huuhtele ja puhdista purjo ja leikkaa vinosti paksuiksi siivuiksi. Kuumenna pannulla loput kasviöljystä, paista purjosiivuja öljyssä molemmin puolin ja mausta suolalla. Pese ja halkaise omenat, poista siemenet ja leikkaa erittäin ohuiksi suikaleiksi.
Aseta paistetut purjot ja japanilaista sienikastiketta lautasille ja ripottele päälle sansho-pippuria. Koristele omenasuikaleilla ja ruohosipulirenkailla ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Fett / Rasva:
3.9 g
Protein / Proteiini:
2.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
8.4 g
Ainekset 10 annokselle
- 100 g siitakesieniä, 100 g putkivinokkaita ja 100 g herkkusieniä
- 3 rkl kasviöljyä
- 50 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 100 ml puolimakeaa valkoviiniä
- 3 tl sokeria
- 1 tl perunajauhoja
- 1 tl seesamiöljyä
- 3 purjoa
- suolaa
- 1 omena
- sansho-pippuria (tai mustapippuria)
- ruohosipulirenkaita