Hae
Suodattaa
Paistettua pastaa japanilaisittain
Bookmark
7 / 14

Paistettua pastaa japanilaisittain

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 1564 kJ / 374 kcal

Ainekset 4 annoksille

  • 0,5 dl kanalientä
  • 1 dl Kikkoman Wok sauce-kastiketta
  • 1–2 norilevyä
  • 160 g kananrintaa
  • 1 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 120 g katkarapuja
  • 60 g siitakesieniä
  • 100 g kiinankaalia
  • 2 porkkanaa
  • 2 kevätsipulia
  • 200 g tagliatelle-pastaa
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 2–3 tippaa seesamiöljyä

Valmistusohje

Sekoita kanaliemi ja Wok sauce-kastike keskenään kulhossa. Leikkaa norilevyt 5 cm:n pituisiksi ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kananrinta ohuiksi siivuiksi ja mausta soijakastikkeella. Leikkaa katkaravut sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa siitakesienet ohuiksi siivuiksi. Suikaloi kiinankaali. Puolita porkkanat ja leikkaa puolikkaat vinosti 2–3 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi. Leikkaa myös kevätsipulit vinosti 5 mm:n levyisiksi ohuiksi siivuiksi.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti, mutta älä käytä suolaa. Kaada pasta siivilään ja anna nesteen valua pois. Kuumenna samanaikaisesti kasviöljy wokkipannulla ja paista kananliha, katkaravut ja kasvikset pannulla peräjälkeen. Lisää joukkoon keitetty pasta ja jatka paistamista. Kaada joukkoon Wok sauce -kastikeseos ja seesamiöljy, ja paista kuumalla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen. Annostele paistettu pasta neljälle lautaselle ja ripottele päälle norilevystä leikattuja suikaleita.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 0,5 dl kanalientä
  • 1 dl Kikkoman Wok sauce-kastiketta
  • 1–2 norilevyä
  • 160 g kananrintaa
  • 1 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 120 g katkarapuja
  • 60 g siitakesieniä
  • 100 g kiinankaalia
  • 2 porkkanaa
  • 2 kevätsipulia
  • 200 g tagliatelle-pastaa
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 2–3 tippaa seesamiöljyä