Hae
Suodattaa
Paistettua lammasta mausteisessa soijakastikkeessa
Bookmark
75 / 101

Paistettua lammasta mausteisessa soijakastikkeessa

Paistettua lammasta mausteisessa soijakastikkeessa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1626 kJ / 388 kcal
Rasva: 16.5 g
Protein / Proteiini: 38.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 20.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g lampaan selkää
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 2 kananmunan valkuaista
  • perunajauhoja leivitykseen
  • öljyä

Mausteinen soijakastike:

  • 2 valkosipulin kynttä
  • 4 cm pala inkivääriä
  • 1 pieni purjo (vaalea osa)
  • 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
  • 5 rkl omenaetikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl sesamöljyähieman pippuria

Valmistusohje

Kuori valkosipulin kynnet ja inkivääri ja silppua pieneksi. Silppua myös purjo pieneksi. Sekoita valkosipuli, inkivääri ja purjo sekä mausteisen soijakastikkeen kaikki muut ainekset keskenään kulhossa.

Leikkaa lampaan selkäpala ohuiksi siivuiksi. Sekoita soijakastike ja sokeri keskenään erillisessä kulhossa. Levitä soijakastike-sokeriseos lampaanlihojen päälle. Anna lihanpalojen vetäytyä 10–15 minuutin ajan. Vatkaa kananmunan valkuaiset varovasti, ja kääntele lihanpalat ensin kananmunassa ja sitten perunajauhoissa. Kuumenna öljy pannulla (160–170 °C) ja paista lampaanlihat öljyssä. Asettele paistetut lihanpalat ja haluamaasi lisuketta (esim. salaattia) lautasille ja kaada lihanpalojen päälle mausteista soijakastiketta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1626 kJ / 388 kcal
Rasva: 16.5 g
Protein / Proteiini: 38.7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 20.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g lampaan selkää
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 rkl sokeria
  • 2 kananmunan valkuaista
  • perunajauhoja leivitykseen
  • öljyä

Mausteinen soijakastike:

  • 2 valkosipulin kynttä
  • 4 cm pala inkivääriä
  • 1 pieni purjo (vaalea osa)
  • 1 dl Kikkoman Soijakastiketta
  • 5 rkl omenaetikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl sesamöljyähieman pippuria