
28 / 37
Paistettua kanaa makeassa soijakastikkeessa

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
1822 kJ / 435 kcal
Fett / Rasva:
8.6 g
Protein / Proteiini:
31.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
55.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 600 g broilerin rintafileetä
- 3–4 rkl perunajauhoja
- 3 rkl kasviöljyä
- 120 ml Makea soijakastike riisille
- 40 g purjoa
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 480 g keitettyä basmatiriisiä
- ripaus paprikajauhetta
- chilirouhetta
Valmistusohje
Taputtele broilerin rintafileet talouspaperilla kuiviksi, leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja pyörittele broileripalat perunajauhoissa. Kuumenna öljy pannulla ja paista broileripalat kauttaaltaan kullanruskeiksi. Poista ylimääräinen öljy pannulta varovasti talouspaperilla.
Kaada pannulle makea soijakastike ja glaseeraa broileripalat kastikkeessa. Puhdista purjo ja ruohosipuli. Leikkaa purjo ohuiksi siivuiksi ja ruohosipuli renkaiksi.
Jaa riisi lautasille, nosta päälle broileripaloja ja kastiketta ja ripottele päälle purjoa ja ruohosipulia. Ripottele annosten päälle vielä paprikajauhetta ja chilirouhetta ja tarjoa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
1822 kJ / 435 kcal
Fett / Rasva:
8.6 g
Protein / Proteiini:
31.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
55.9 g
Ainekset 4 annokselle
- 600 g broilerin rintafileetä
- 3–4 rkl perunajauhoja
- 3 rkl kasviöljyä
- 120 ml Makea soijakastike riisille
- 40 g purjoa
- 1/2 nippu ruohosipulia
- 480 g keitettyä basmatiriisiä
- ripaus paprikajauhetta
- chilirouhetta