Hae
Suodattaa
Paistettua ankanrintaa ja omenoita
Bookmark
36 / 357

Paistettua ankanrintaa ja omenoita

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 812 kJ / 194 kcal

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Leikkaa ankanfileiden rasvapuolelle viiltoja. Kuumenna öljy paistinpannulla kuumaksi ja paista ankan rintafileitä rasvapuoli alaspäin 10 minuuttia. Nosta ankanfileet pois pannulta ja kaada paistinrasva erilliseen astiaan. Kaada pannulle 3 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja kiehauta. Paista sitten ankan rintafileitä toiselta puolelta 3 minuuttia. Nosta pannu pois liedeltä ja anna jäähtyä 3 minuuttia.

Kuori omenat ja leikkaa 8 osaan. Kaada 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta isoon kattilaan ja keitä kovalla lämmöllä 2 minuuttia. Lisää joukkoon omenat ja ruskista jokaiselta sivulta 2–3 minuuttia. Lisää pinjansiemenet, sekoita ja nosta kattila pois liedeltä.

Nosta ankan rintafileet pois pannulta, leikkaa siivuiksi ja jaa lautasille. Kuumenna talteen otettu paistinrasva ja kaada ankanfileiden päälle. Tarjoa omena-pinjansiemenseoksen kanssa. Mausta pippurilla ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle