
Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Ohjeet ja ainekset paistetun possunkyljen ja kimchin valmistukseen.

Ainekset 2 annokselle
- 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1 sipuli
- 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
- 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl sokeria
- 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
- 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 rkl öljyä
Valmistusohje
1. Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi, noin 8 mm paksuiksi renkaiksi. Pese kaali, taputtele kuivaksi ja leikkaa 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi.
3. Lisää lihan ja sipulin sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri, worcesterkastike ja valkoiset seesaminsiemenet. Anna marinoitua noin 20 minuutin ajan.
4. Kuumenna öljy pannussa ja paista liha-sipulisekoitus. Kun liha on kypsää, lisää kaali. Paista, kunnes kaali pehmenee. Ruoka on valmis tarjottavaksi. Lisäkkeeksi sopii hyvin riisi.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1 sipuli
- 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
- 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl sokeria
- 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
- 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 rkl öljyä