Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Hae
Suodata
Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Bookmark
174 / 514

Paistettu possunkylki kimchin kanssa

Ohjeet ja ainekset paistetun possunkyljen ja kimchin valmistukseen.

Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 20 min
Kokkausaika 30 min
1760 kJ / 423 kcal
Fett / Rasva: 30,8 g
Protein / Proteiini: 20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11,4 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 1 sipuli
  • 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
  • 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
  • 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
  • 1 rkl öljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. 

2. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi, noin 8 mm paksuiksi renkaiksi. Pese kaali, taputtele kuivaksi ja leikkaa 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi. 

3. Lisää lihan ja sipulin sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri, worcesterkastike ja valkoiset seesaminsiemenet. Anna marinoitua noin 20 minuutin ajan. 

4. Kuumenna öljy pannussa ja paista liha-sipulisekoitus. Kun liha on kypsää, lisää kaali. Paista, kunnes kaali pehmenee. Ruoka on valmis tarjottavaksi. Lisäkkeeksi sopii hyvin riisi.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 20 min
Kokkausaika 30 min
1760 kJ / 423 kcal
Fett / Rasva: 30,8 g
Protein / Proteiini: 20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 11,4 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 1 sipuli
  • 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
  • 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
  • 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
  • 1 rkl öljyä