
174 / 514
Paistettu possunkylki kimchin kanssa
Ohjeet ja ainekset paistetun possunkyljen ja kimchin valmistukseen.
Mausteinen Chilikastike Kimchille
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Pääruoat
Liha
Aasialainen keittiö
Wok-ruokia
Syksy

Valmistusaika
60 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
20 min
Kokkausaika
30 min
1760 kJ / 423 kcal
Fett / Rasva:
30,8 g
Protein / Proteiini:
20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11,4 g
Ainekset 2 annokselle
- 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1 sipuli
- 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
- 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl sokeria
- 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
- 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 rkl öljyä
Valmistusohje
1. Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi, noin 8 mm paksuiksi renkaiksi. Pese kaali, taputtele kuivaksi ja leikkaa 3–4 cm:n kokoisiksi paloiksi.
3. Lisää lihan ja sipulin sekaan Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille, sokeri, worcesterkastike ja valkoiset seesaminsiemenet. Anna marinoitua noin 20 minuutin ajan.
4. Kuumenna öljy pannussa ja paista liha-sipulisekoitus. Kun liha on kypsää, lisää kaali. Paista, kunnes kaali pehmenee. Ruoka on valmis tarjottavaksi. Lisäkkeeksi sopii hyvin riisi.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
60 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
20 min
Kokkausaika
30 min
1760 kJ / 423 kcal
Fett / Rasva:
30,8 g
Protein / Proteiini:
20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
11,4 g
Ainekset 2 annokselle
- 200 g ohuita possunkylkiviipaleita suolaa, vastajauhettua pippuria
- 1 sipuli
- 80 g suippokaalia (tai kiinankaalia) (2–3 lehteä)
- 3 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 1 rkl sokeria
- 1 tl worcesterkastiketta (tai osterikastiketta)
- 2–3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 rkl öljyä