Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera
Hae
Suodattaa
Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera
Bookmark
109 / 357

recipe of the week

Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

Valmistelu aika: 15 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 813 kJ / 194 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
  • 0,9 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
  • 1 iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
  • ½ pieni keräkaali raastettuna
  • ½ iso punasipuli ohuina siivuina
  • 5 rkl kevytmajoneesia
  • 3 rkl riisietikkaa
  • 600 g paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana. 

Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.

Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle

  • 600 g porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
  • 0,9 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
  • 1 iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
  • ½ pieni keräkaali raastettuna
  • ½ iso punasipuli ohuina siivuina
  • 5 rkl kevytmajoneesia
  • 3 rkl riisietikkaa
  • 600 g paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)