
Paistettu porsaankylki Teriyaki BBQ-kastikkeessa ranskalaisten kera

Ainekset 4 annokselle
- 600 g porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
- 0,9 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 1 iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
- ½ pieni keräkaali raastettuna
- ½ iso punasipuli ohuina siivuina
- 5 rkl kevytmajoneesia
- 3 rkl riisietikkaa
- 600 g paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)
Valmistusohje
Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma 180 °C) Nosta porsaankyljen siivut paistopataan ja lusikoi hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike lihasiivujen päälle. Paista uunissa 35–40 minuuttia. Valele lihaa kastikkeella useamman kerran paiston aikana.
Sekoita porkkana- ja keräkaaliraaste keskenään tarjoilukulhossa. Sekoita majoneesi ja riisietikka keskenään, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kaali-porkkanaraasteen joukkoon.
Nosta porsaan kylki pois uunista ja tarjoile kaali-porkkanaraasteen sekä ranskalaisten kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 600 g porsaan kylkeä siivuina vai kylkisiivuja
- 0,9 dl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 1 iso porkkana raastettuna, juustohöylällä höylättynä tai spiraaleina
- ½ pieni keräkaali raastettuna
- ½ iso punasipuli ohuina siivuina
- 5 rkl kevytmajoneesia
- 3 rkl riisietikkaa
- 600 g paistettuja uuniranskalaisia tai siivutettuja uuniperunoita (lisukkeeksi)