Hae
Suodattaa
Paistettu papu-sieniseos
Bookmark
210 / 375

Paistettu papu-sieniseos

Paistettu papu-sieniseos
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1764 kJ / 421 kcal
Rasva: 8.8 g
Protein / Proteiini: 12.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g riisiä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipalko
  • 250 g erilaisia sieniä (esim. putkivinokkaita, siitakesieniä, herkkusieniä)
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 100 ml Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2–3 rkl limetin mehua
  • tuoreita ituja

Valmistusohje

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori sipuli ja valkosipulit. Pilko sipuli kuutioiksi ja purista valkosipulinkynnet puristimella. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja kanta ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Puhdista ja halkaise sienet. Suuremmat sienet voit leikata neljään osaan. Leikkaa pavuista päät pois ja leikkaa pavut kahteen osaan.

Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista sipuleita, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä öljyssä n. 1–2 minuuttia. Lisää joukkoon sienet ja paista vielä n. 3–4 minuuttia. Lisää joukkoon pavut ja Teriyaki-kastike ja paista vielä n. 2–3 minuuttia. 

Mausta seesaminsiemenillä, seesamiöljyllä ja limetin mehulla. Pese idut huolellisesti ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Nosta paistettua papu-sieniseosta ja riisiä lautasille, koristele iduilla ja tarjoa.

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1764 kJ / 421 kcal
Rasva: 8.8 g
Protein / Proteiini: 12.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 69 g

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g riisiä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipalko
  • 250 g erilaisia sieniä (esim. putkivinokkaita, siitakesieniä, herkkusieniä)
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 100 ml Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2–3 rkl limetin mehua
  • tuoreita ituja