
484 / 519
Paistettu fenkoli

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
871 kJ / 208 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 fenkolia
- 100 g keitettyä kvinoaa
- 100 g keitettyjä kikherneitä
- 4 kevätsipulia
- 2 tomaattia
- 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
- 2 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
Leikkaa fenkoli neljään osaan ja jätä lehdet sivuun odottamaan. Nosta fenkolit kattilaan ja kaada päälle 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta. Kaada joukkoon 2 dl vettä ja keitä keskilämmöllä 30 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä. Leikkaa fenkolin lehdet pieneksi silpuksi.
Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Nosta kevätsipulit, tomaatit ja kikherneet isoon kulhoon. Kaada joukkoon öljy ja sekoita ainekset keskenään. Lisää 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja sekoita. Lisää kvinoa ja sekoita jälleen.
Tarjoa fenkolit kvinoan kanssa ja koristele silputuilla fenkolin lehdillä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
871 kJ / 208 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 2 fenkolia
- 100 g keitettyä kvinoaa
- 100 g keitettyjä kikherneitä
- 4 kevätsipulia
- 2 tomaattia
- 4 tl Kikkomanin Ponzu-appelsiinisoijakastiketta
- 2 tl oliiviöljyä