Hae
Suodattaa
Paahtopaisti-avokadosushikakku
Bookmark
241 / 358

Paahtopaisti-avokadosushikakku

Valmistelu aika: 25 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 959 kJ / 229 kcal

Ainekset 1 annoksille

  • 200 g keitettyä sushiriisiä
  • ½ avokado
  • 20 g kurkkua (poista siemenet)
  • 1 rkl majoneesia
  • 50 g naudanpaistileikettä
  • ½ norilevy
  • 1 punainen ja 1 keltainen miniluumutomaatti
  • vihanneskrassia

Munakokkeli:

  • 1 kananmuna
  • 2 ripausta sokeria
  • ripaus suolaa
  • kasviöljyä

Piparjuuritahna:

  • 1 tl piparjuuritahnaa
  • 1 rkl tuorejuustoa

2 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta

Valmistusohje

1 leipävuoka, n. 15x8x5 cm

  1. Valmista ensin munakokkeli. Sekoita kananmuna, sokeri ja suola hyvin keskenään. Sivele pinnoitetulle paistinpannulle öljyä talouspaperilla. Kaada munaseos kylmälle pannulle, nosta lämpö keskilämmölle (jotta munaseos ei pala) ja paista, kunnes munaseos on kokonaan hyytynyt. Paloittele hyytynyt munaseos lastalla pieniksi paloiksi.
  2. Leikkaa avokadon hedelmäliha ja kurkku pieniksi kuutioiksi ja lisää joukkoon majoneesi. Leikkaa naudanpaistileikkeet paloiksi.
  3. Sekoita piparjuuritahna ja tuorejuusto keskenään ja lusikoi seos pieneen pursotinpussiin.
  4. Vuoraa leipävuoka tuorekelmulla ja levitä naudanpaistisuikaleet pohjalle. Levitä päälle avokado-kurkkumajoneesi. Levitä päälle puolet sushiriisistä. Nosta sushiriisin päälle ensin norilevy ja levitä sen päälle munakokkeli. Levitä päälle loput sushiriisistä.
  5. Peitä tuorekelmulla ja paina kevyesti kasaan, jotta kakusta tulee tiivis. Pese tomaatit ja leikkaa siivuiksi.
  6. Poista tuorekelmu kakun päältä ja kumoa sushikakku lautaselle. Poista loput tuorekelmusta ja sivele naudanpaistisiivujen pintaan Teriyaki-kastiketta. Pursota sushikakun päälle 4 pursotusta piparjuuritahnalla, koristele tomaattisiivuilla ja vihanneskrassilla. Tarjoa herkullinen sushikakku soijakastikkeen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 1 annoksille

  • 200 g keitettyä sushiriisiä
  • ½ avokado
  • 20 g kurkkua (poista siemenet)
  • 1 rkl majoneesia
  • 50 g naudanpaistileikettä
  • ½ norilevy
  • 1 punainen ja 1 keltainen miniluumutomaatti
  • vihanneskrassia

Munakokkeli:

  • 1 kananmuna
  • 2 ripausta sokeria
  • ripaus suolaa
  • kasviöljyä

Piparjuuritahna:

  • 1 tl piparjuuritahnaa
  • 1 rkl tuorejuustoa

2 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta