Hae
Suodata
Paahdettu kukkakaali
Bookmark
10 / 58

Paahdettu kukkakaali

Mausteinen, uunissa paahdettu kukkakaali valmistuu helposti ja nopeasti.

Paahdettu kukkakaali
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 15 min
617 kJ / 148 kcal
Fett / Rasva: 12,5 g
Protein / Proteiini: 4,0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4,2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 kukkakaali 
  • 50 g rapsiöljyä  
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 
  • ½ tl juustokuminaa 
  • 1 tl makeaa paprikajauhetta
  • 1 tl vaahterasiirappia
  • ripaus cayennepippuria  
  • 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta

Valmistusohje

  1. Pese ja kuivaa kukkakaali. Irrota lehdet pienimpiä lehtiä lukuun ottamatta. 
  2. Lisää kulhoon rapsiöljy, valkosipuli, juustokumina, paprikajauhe, vaahterasiirappi, cayennepippuri ja Kikkoman-soijakastike ja marinoi kukkakaalia seoksessa.
  3. Laita kukkakaali leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 15 min
Kokkausaika 15 min
617 kJ / 148 kcal
Fett / Rasva: 12,5 g
Protein / Proteiini: 4,0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4,2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 kukkakaali 
  • 50 g rapsiöljyä  
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 
  • ½ tl juustokuminaa 
  • 1 tl makeaa paprikajauhetta
  • 1 tl vaahterasiirappia
  • ripaus cayennepippuria  
  • 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta