
Paahdettu kukkakaali
Mausteinen, uunissa paahdettu kukkakaali valmistuu helposti ja nopeasti.

Ainekset 4 annokselle
- 1 kukkakaali
- 50 g rapsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- ½ tl juustokuminaa
- 1 tl makeaa paprikajauhetta
- 1 tl vaahterasiirappia
- ripaus cayennepippuria
- 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta
Valmistusohje
- Pese ja kuivaa kukkakaali. Irrota lehdet pienimpiä lehtiä lukuun ottamatta.
- Lisää kulhoon rapsiöljy, valkosipuli, juustokumina, paprikajauhe, vaahterasiirappi, cayennepippuri ja Kikkoman-soijakastike ja marinoi kukkakaalia seoksessa.
- Laita kukkakaali leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 kukkakaali
- 50 g rapsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- ½ tl juustokuminaa
- 1 tl makeaa paprikajauhetta
- 1 tl vaahterasiirappia
- ripaus cayennepippuria
- 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta