
41 / 277
Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
Ainekset
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- ⅓ nippu persiljaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 kananmunaa
- 50 ml maitoa
- 3 rkl Kikkomanin luonnollisesti haudutettua soijakastiketta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 ripausta mustapippuri rouhetta
- 150 g pecorino -juustoa
Valmistusohje
- Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
- Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).
- Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.
- Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi. Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
Ainekset
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- ⅓ nippu persiljaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 10 kananmunaa
- 50 ml maitoa
- 3 rkl Kikkomanin luonnollisesti haudutettua soijakastiketta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 ripausta mustapippuri rouhetta
- 150 g pecorino -juustoa