Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
Hae
Suodata
Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
Bookmark
38 / 287

Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera

Omeletti tomaatin, kesäkurpitsan ja pecorinon kera
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min

Ainekset

Valmistusohje

  1. Pese ja pilko kirsikkatomaatit ja kesäkurpitsat. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Pese, kuivaa, poista paksuimmat varret ja hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Sekoita munat, maito ja soijakastike kulhossa. Kuumenna uuni 160 °C:een (ylä- ja alalämpö).
  3. Kuullota kesäkurpitsat, sipulisuikaleet ja valkosipuli rypsiöljyssä suurella uuninkestävällä pannulla. (Jos sinulla ei ole isoa pannua, voit paistaa munaseoksen erissä).
  4. Lisää tomaatit ja sekoita kevyesti. Kaada munaseos paistoksen päälle. Mausta persiljalla ja pippurilla. Paista munakasta toiselta puolelta, kunnes se alkaa jähmettyä reunoiltaan.
  5. Murenna pecorino ja ripottele munakkaan päälle. Laita pannu uuniin noin 8 minuutiksi. Koristele valmis munakas persiljalla ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min

Ainekset