Hae
Suodata
Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset
Bookmark
6 / 95

Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset

Porsaanniska ja porsaankyljykset ovat klassisia grilliruokia. Teriyaki-marinadin makeus sopii hyvin porsaanlihan kanssa, ja olut tekee lihasta mureaa.

Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset
Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 60 min
Kokkausaika 20 min
5420 kJ / 1355 kcal
Fett / Rasva: 100 g
Protein / Proteiini: 71 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 37 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 porsaankyljystä (150 g kpl)
  • 5 rkl Kikkomanin Teriyaki-marinadia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ½ tl savustettua paprikajauhetta
  • 2,5 dl olutta
  • 1 tl hunajaa
  • 1 rkl sinappia
  • jauhettua mustapippuria
  • ½ tl kuivattua rosmariinia

Valmistusohje

  1. Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.
  2. Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.
  3. Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 90 min
Valmistelu aika: 10 min
Marinointiaika: 60 min
Kokkausaika 20 min
5420 kJ / 1355 kcal
Fett / Rasva: 100 g
Protein / Proteiini: 71 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 37 g

Ainekset 2 annokselle

  • 2 porsaankyljystä (150 g kpl)
  • 5 rkl Kikkomanin Teriyaki-marinadia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ½ tl savustettua paprikajauhetta
  • 2,5 dl olutta
  • 1 tl hunajaa
  • 1 rkl sinappia
  • jauhettua mustapippuria
  • ½ tl kuivattua rosmariinia