
6 / 95
Olut- ja teriyaki-porsaankyljykset
Porsaanniska ja porsaankyljykset ovat klassisia grilliruokia. Teriyaki-marinadin makeus sopii hyvin porsaanlihan kanssa, ja olut tekee lihasta mureaa.

Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
60 min
Kokkausaika
20 min
5420 kJ / 1355 kcal
Fett / Rasva:
100 g
Protein / Proteiini:
71 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
37 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 porsaankyljystä (150 g kpl)
- 5 rkl Kikkomanin Teriyaki-marinadia
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
- 2,5 dl olutta
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl sinappia
- jauhettua mustapippuria
- ½ tl kuivattua rosmariinia
Valmistusohje
- Laita porsaankyljykset kulhoon. Mausta savustetulla paprikalla, etikalla, rosmariinilla, sinapilla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Lisää Kikkomanin teriyaki-marinadi ja sekoita. Kaada olut lihan päälle ja laita se jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Grillaa porsaankyljykset korkeassa lämpötilassa 7 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Tarjoile porsaankyljykset uuniperunoiden ja yrttivoin kera.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
90 min
Valmistelu aika:
10 min
Marinointiaika:
60 min
Kokkausaika
20 min
5420 kJ / 1355 kcal
Fett / Rasva:
100 g
Protein / Proteiini:
71 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
37 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 porsaankyljystä (150 g kpl)
- 5 rkl Kikkomanin Teriyaki-marinadia
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
- 2,5 dl olutta
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl sinappia
- jauhettua mustapippuria
- ½ tl kuivattua rosmariinia