
Oliivi-pastasalaatti

Ainekset 2 annokselle
- 70 g pastaa
- kourallinen ituja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g kivettömiä mustia oliiveja
- 1/4 punasipulia
- 1 punainen ja 1 keltainen paprika
- ½ kesäkurpitsa
- Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
Salaattikastike:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl hunajaa
Valmistusohje
Puhdista paprikat ja kesäkurpitsa ja leikkaa ne siivuiksi. Paahda paprika- ja kesäkurpitsasiivuja grillissä molemmin puolin, kunnes ne ovat kypsiä. Sivele kesäkurpitsan pintaan Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Anna paprika- ja kesäkurpitsasiivujen jäähtyä. Vedä paprikoista kuori irti.
Keitä pasta suolavedessä ja nosta sivuun jäähtymään. Halkaise kirsikkatomaatit ja silppua sipuli ja oliivit hienoksi. Valmista salaattikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
Kaada pasta kulhoon ja lisää joukkoon idut ja grillatut kasvikset. Pirskottele päälle salaattikastiketta, sekoita hyvin ja tarjoa grillatun lihan kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
- 70 g pastaa
- kourallinen ituja
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g kivettömiä mustia oliiveja
- 1/4 punasipulia
- 1 punainen ja 1 keltainen paprika
- ½ kesäkurpitsa
- Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
Salaattikastike:
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl hunajaa