
Nyhtöpossutortillat ja avokadosalsa

Ainekset 4 annokselle
Soijamarinoitu nyhtöpossu
- 1 1/2 kg porsaan kassleria tai muuta rasvaista osaa
Marinadi
- 1 dl Kikkoman-soijakastiketta
- 1 limen mehu
- 2 dl hapokasta omenamehua
- 2 tl jeeraa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chilipalko
Avokadosalsa
- 1 avokado
- 1/4 fenkolia
- kourallinen tuoretta korianteria
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta
Lisäksi: Valmiita tortillalevyjä
Valmistusohje
Yhdistä marinadin ainekset. Jätä chilipalko kokonaiseksi, niin voit noukkia sen myöhemmin pois. Laita porsaan kassler isoon kulhoon, kaada marinadi sen päälle ja hiero se lihaan. Nosta liha jääkaappiin maustumaan yön yli.
Seuraavana päivänä laita liha uunipataan marinadin kanssa ja hauduta sitä 150-asteisessa uunissa kannen alla viisi tuntia. Käännä liha puolessa välissä haudutusta. Kun liha on valmista ja hieman jäähtynyt, revi se kahdella haarukalla palasiksi.
(Säästä paistoliemi. Voit käyttää sitä maustekastikkeena muussa ruoanlaitossa tai vaikkapa lihakeiton pohjana.)
Valmista avokadosalsa: Paloittele avokado ja hienonna fenkoli ja korianteri. Purista sitruunasta mehu ja mausta salsa mehulla ja soijakastikkeella.
Tarjoile tortilloiden kanssa silputtua tuoretta korianteria, ranskankermaa ja chilistä, soijakastikkeesta ja limetin mehusta sekoitettua chilikastiketta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Soijamarinoitu nyhtöpossu
- 1 1/2 kg porsaan kassleria tai muuta rasvaista osaa
Marinadi
- 1 dl Kikkoman-soijakastiketta
- 1 limen mehu
- 2 dl hapokasta omenamehua
- 2 tl jeeraa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chilipalko
Avokadosalsa
- 1 avokado
- 1/4 fenkolia
- kourallinen tuoretta korianteria
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 rkl Kikkoman-soijakastiketta
Lisäksi: Valmiita tortillalevyjä